Wie zijn wij

Als trotse eigenaar van een MacBook of iMac wilt u natuurlijk dat uw Apple-apparaat altijd naar behoren werkt. Helaas kan het voorkomen dat er iets misgaat met uw geliefde laptop of desktop. Gelukkig is daar MacRepair, de oudste (1998) en meest betrouwbare onafhankelijke Apple reparatiedienst van Nederland.

Bij MacRepair zijn we gespecialiseerd in alle soorten reparaties aan MacBooks en iMacs, zowel oude als nieuwe modellen. Onze ervaren technici weten precies hoe ze uw Apple-apparaat moeten repareren, zodat deze weer zo goed als nieuw is. We gebruiken alleen originele onderdelen om de kwaliteit te waarborgen.

Naast reparatie bieden we ook andere diensten aan zoals dataherstel en het overzetten van gegevens naar een andere Mac.

Bent op zoek naar een nieuwe of refurbished MacBook of iMac? Ook dan bent u bij MacRepair aan het juiste adres. Wij leveren diverse modellen tegen aantrekkelijke prijzen. Zo kunt u weer snel aan de slag met een betrouwbaar Apple-apparaat.

Kortom, voor alle soorten Apple-reparaties en -vervangingen kunt u terecht bij MacRepair: de oudste en meest betrouwbare onafhankelijke Apple reparatiedienst van Nederland.

Randy van der Meer
Senior techneut

Naast het repareren van defecte Macs is Randy ook verantwoordelijk voor het inkopen van al onze hoogwaardige onderdelen. Daarbij ontwikkelt hij voor MacRepair ook steeds nieuwe reparatiemogelijkheden.

Robert Stephens
Front office

Wanneer u bij MacRepair langskomt aan de balie, een telefonische vraag heeft, of een e-mail naar MacRepair stuurt. Robert staat voor u klaar om u te woord te staan en u persoonlijk te adviseren waar mogelijk.

Daan Burggraaf
Senior techneut

Heeft uw Mac een complex probleem? Als volwaardig senior techneut bij MacRepair is Daan dan de eerst aangewezen persoon om uw technische problemen grondig te onderzoeken en op te lossen.

Angeline Dekker
Back office

Heeft u online een order geplaatst? Of gaan wij uw defecte Mac ophalen of verzenden? Angeline draagt er zorg voor dat alle weborders correct worden ingepland, en dat logistiek alles op rolletjes loopt.

Wall-E
Mascotte

Kent u Wall-E? Hij is onze mascotte binnen MacRepair. Iedere dag aanwezig om een oogje in het zeil te houden en dag in en dag uit op de foto genomen in het raam van onze winkel.