Wie zijn wij

MacRepair is de oudste, meest betrouwbare, onafhankelijke Apple reparatiedienst van Nederland. We zijn gespecialiseerd in alle soorten reparaties aan MacBooks en iMacs, oude en nieuwe modellen. Tevens leveren wij ook nieuwe en refurbished Macs. Het MacRepair team staat voor u klaar!

Randy van der Meer

Senior techneut

Naast het repareren van defecte Macs is Randy ook verantwoordelijk voor het inkopen van al onze hoogwaardige onderdelen. Daarbij ontwikkelt hij voor MacRepair ook steeds nieuwe reparatiemogelijkheden.

Robert Stephens

Front office

Wanneer u bij MacRepair langskomt aan de balie, een telefonische vraag heeft, of een e-mail naar MacRepair stuurt. Robert staat voor u klaar om u te woord te staan en u persoonlijk te adviseren waar mogelijk.

Daan Burggraaf

Senior techneut

Heeft uw Mac een complex probleem? Als volwaardig senior techneut bij MacRepair is Daan dan de eerst aangewezen persoon om uw technische problemen grondig te onderzoeken en op te lossen.

Angeline Dekker

Back office

Heeft u online een order geplaatst? Of gaan wij uw defecte Mac ophalen of verzenden? Angeline draagt er zorg voor dat alle weborders correct worden ingepland, en dat logistiek alles op rolletjes loopt.

Wall-E

Mascotte

Kent u Wall-E? Hij is onze mascotte binnen MacRepair. Iedere dag aanwezig om een oogje in het zeil te houden en dag in en dag uit op de foto genomen in het raam van onze winkel.