Stap 2 - Installeer en geef toestemming

Stap 1. Open TeamViewer (TeamViewerQS.dmg) in de ‘Downloads’ map.
Stap 2. Dubbelklik vervolgens op het ‘TeamViewer logo’.
Stap 3. Machtig TeamViewer om te openen door op de knop ‘Open’ te klikken.
Stap 4. Accepteer de voorwaarden en klik dan op de knop ‘Doorgaan’.
Stap 5. TeamViewer heeft toegang nodig om het scherm te kunnen delen. Klik op de knop ‘Toegang vragen’.
Stap 6. Geef TeamViewer toegang door op de knop ‘Open Systeemvoorkeuren’ te klikken.
Stap 7. (A) Zet het vinkje aan bij TeamViewer QuickSupport en (B) klik op de knop ‘Stop nu’.
Stap 8. (A) Klik in hetzelfde scherm op ‘Toegankelijkheid’ en (B) klik vervolgens op het slotje.
Stap 9. (A) Vul uw wachtwoord in en (B) klik op de knop ‘Ontgrendel’.
Stap 10. Geef Teamviewer QuickSupport toegang door het vinkje aan te zetten. Ga terug naar ‘stap 8’ wanneer u dit niet kunt wijzigen.