Welkom op de vernieuwde MacRepair website

Deel dit nieuwsbericht

Na maanden van voorbereiding achter de schermen is het nu zover: onze nieuwe website is online! We lichten daarom graag een aantal wijzigingen toe. Naast een fris design hebben wij de website ook overzichtelijker en duidelijker gemaakt. Daarnaast is hij nu ook eindelijk mobiel vriendelijk. Wij hebben dus goed naar onze klanten geluisterd. Met onze nieuwe website zijn wij klaar voor de toekomst.

Bovendien vindt u op de nieuwe website de MacRepair shop (voorheen onder de naam ikFix actief) met allerlei accessoires voor de Mac en iPhone die u eenvoudig kunt bestellen en laten bezorgen of afhalen. Wij hebben bij het samenvoegen van de MacRepair en ikFix website helaas besloten om te stoppen met het leveren van onderdelen. Met als voornaamste reden dat wij het ontzettend druk hebben met waar wij heel goed in zijn: het repareren en upgraden van Mac computers.

Wij verwachten dat u door deze veranderingen beter vindt wat u zoekt op onze website. Bij vernieuwingen gaat er helaas ook weleens wat mis. Dus als er iets is wat niet werkt laat het ons dan weten via info@macrepair.nl. En ook uw complimenten horen we graag. Uiteraard blijven wij de website verder verbeteren.

Het MacRepair team

Bekijk meer nieuwsberichten