Refurbished Mac kopen bij MacRepair

Deel dit nieuwsbericht

MacRepair verkoopt tegenwoordig refurbished MacBooks en iMacs. Op onze pagina Refurbished Mac vind u een greep uit ons assortiment. Er zijn nog veel meer Macs beschikbaar dan op onze pagina te zien zijn. Bent u op zoek naar een bepaald model, of wilt u advies wat voor u de beste optie is? Dan kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u graag aan een passende oplossing.

Wat is het voordeel van een refurbished Mac? Omdat wij steeds meer in een ‘wegwerp’ maatschappij leven bied een refurbished Mac (tweedehands of occasion ook wel genoemd) een kans om een machine een nieuwe lease-of-life te geven. Het is dus een groenere optie dan een nieuwe kopen en het scheelt ook vaak flink in de kosten. U krijgt op elke refurbished Mac van MacRepair 1 jaar garantie, maar dit is voor 99 euro (incl) uit te breiden naar 2 jaar. Als voorbeeld, u krijgt ook 1 jaar garantie op een nieuwe Mac. Alle refurbished Macs zijn door de techneuten van MacRepair gecontroleerd en technisch in orde bevonden.

Waarom een refurbished Mac kopen bij MacRepair? Omdat wij een technische dienst zijn kunt u altijd bij ons binnenlopen zonder afspraak. Mocht er dus ooit een probleem met de door u gekochte Mac zijn dan kunnen wij dit ‘in house’ snel en kundig oplossen. Wij hoeven de Mac, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, dus niet eerst op te sturen. U zit dus nooit lang zonder uw Mac. Dit geld uiteraard ook voor bij ons gekochte nieuwe Macs.

Bekijk meer nieuwsberichten