Apple reparatie Zwolle

Apple reparatie Zwolle

Wij bieden ook Apple reparaties aan voor Mac gebruikers in Zwolle. Als u op zoek bent naar een expert in het repareren van Macs in Nederland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u altijd helpen en voorzien van onafhankelijk advies. We repareren alle type Macs. Mocht uw Mac niet meer economisch te repareren zijn, dan kunnen wij u ook assisteren met de aanschaf van een goede refurbished of nieuwe Mac waarbij wij ook uw gegevens kunnen overzetten. Kortom, MacRepair is een one-stop-shop.

Zoek uw DHL ServicePoint

Woont of werkt u niet in de omgeving van Amsterdam? Uiteraard kan MacRepair u dan nog steeds van dienst zijn. Na het online aanmelden van uw apparaat ontvangt u per e-mail een gratis DHL verzendlabel en kunt u het pakket inleveren bij ruim 4000 DHL ServicePoints in Nederland. Na de reparatie verzenden wij uw apparaat kosteloos retour.

Apple reparatie Zwolle

Woont u in Zwolle en heeft u een probleem met uw MacBook, iMac, Mac mini of Mac Pro? Geen probleem, ook dan kunnen wij u helpen. Start uw Mac niet meer op, blijft het scherm op zwart of geeft de Mac verkleuringen in beeld, geeft de MacBook aan dat de accu moet worden vervangen, doen bepaalde toetsen het niet, is het trackpad defect of is er vocht over de MacBook gevallen? Wat het ook is, wij van MacRepair kunnen u helpen, ook als u in Zwolle woont. Al 23 jaar voert MacRepair alle type reparaties en onderhoud uit aan Macs. In tegenstelling tot vele andere computer reparatie winkels zijn we gespecialiseerd puur en alleen in Macs. Hierdoor beschikken wij over unieke expertise en hebben bijna alle onderdelen, voor elk model, op voorraad. Heeft u vragen over een MacBook reparatie als u in Zwolle woont? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Hoe werkt het? U kunt de Mac uiteraard zelf bij ons langs brengen, maar u kunt deze ook gratis naar ons opsturen. Maak eenvoudig online een afspraak en wij gaan graag voor u aan de slag. Kijk verder op deze pagina en zie hoe het proces in z’n werk gaat.

Inleveren in Amsterdam

Bent u binnenkort toevallig in de buurt van Amsterdam? Woont of werkt u in de omgeving van Amsterdam en wilt u zelf uw MacBook afleveren bij MacRepair? Dat kan uiteraard. Als u het apparaat zelf inlevert heeft u geen afspraak nodig! U kunt van maandag t/m vrijdag (9:00-17:30 uur) bij ons aan de Lindengracht 193 in Amsterdam (Jordaan) langskomen en de Mac persoonlijk komen inleveren t.b.v. een reparatie, onderzoek of onderhoud aan uw Mac. Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid voor onze deur en in de nabije omgeving openbaar vervoer.

Gratis verzenden

U woont in Zwolle en wilt uw Mac naar ons versturen voor een reparatie, onderhoud of onderzoek? Geen probleem. U kunt de Mac simpel, snel, veilig, verzekerd en vooral GRATIS naar ons opsturen. Wij maken hiervoor gebruik van de koeriersdiensten van DHL en UPS. Maak in enkele simpele stappen een online afspraak. Zodra wij uw Mac hebben ontvangen krijgt u snel nieuws, meestal binnen 36 uur voor een onderzoek, een accu vervangen bijvoorbeeld gaat sneller uiteraard. U hoeft zich dus niet druk te maken dat u de Mac lang moet missen.

Over MacRepair

MacRepair is de oudste, meest betrouwbare, onafhankelijke Apple reparatiedienst van Nederland. We zijn gespecialiseerd in alle soorten reparaties aan MacBooks en iMacs, oude en nieuwe modellen. Tevens leveren wij ook nieuwe en refurbished Macs. Het MacRepair team staat voor u klaar!

Waarom MacRepair?

Nieuwe of refurbished Mac

U kunt bij ons ook terecht als u een goede refurbished Mac, of een splinternieuwe Mac bij ons wilt kopen. Wij geven op iedere refurbished Apple Mac 1 jaar garantie met een optie om dit naar 2 jaar uit te breiden. U ziet hier een kleine greep uit ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek model? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Wij kunnen ook voor u de gegevens van een oudere of defecte Mac overzetten op de refurbished of nieuwe Mac. Op deze manier kunt u meteen weer door en verliest u niet onnodig tijd.

Onze best verkochte nieuwe Macs

 2079 inclusief BTW

Onze refurbished Mac toppers

Locatie