Apple reparatie Tilburg

Apple reparatie Tilburg

Wij bieden ook Apple reparaties aan voor Mac gebruikers in Tilburg. Bent u op zoek naar een expert in het repareren van Macs in Nederland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u altijd helpen en voorzien van onafhankelijk advies omdat wij geen onderdeel van Apple zijn. We repareren alle type Macs. Mocht uw Mac niet meer economisch te repareren zijn, wanneer dit blijkt na onderzoek, dan kunnen wij u ook assisteren met de aanschaf van een goede refurbished of nieuwe Mac waarbij wij, indien nodig, ook uw gegevens (data) kunnen overzetten. Kortom, MacRepair is een one-stop-shop.

Zoek uw DHL ServicePoint

Woont of werkt u niet in de omgeving van Amsterdam? Uiteraard kan MacRepair u dan nog steeds van dienst zijn. Na het online aanmelden van uw apparaat ontvangt u per e-mail een gratis DHL verzendlabel en kunt u het pakket inleveren bij ruim 4000 DHL ServicePoints in Nederland. Na de reparatie verzenden wij uw apparaat kosteloos retour.

Apple reparatie Tilburg

Bent u woonachtig in Tilburg en heeft u een probleem met uw Apple MacBook, iMac, Mac mini of Mac Pro? Geen probleem, ook dan kunnen wij u helpen. Start uw Mac niet meer op, blijft het scherm op zwart of geeft de Mac verkleuringen in beeld, geeft de MacBook aan dat de accu moet worden vervangen, doen bepaalde toetsen het niet, is het trackpad defect of is er vocht over de MacBook gevallen? Wat het probleem ook is, wij van MacRepair kunnen u helpen, ook als u in Tilburg woont. Al 23 jaar voert MacRepair alle type reparaties en onderhoud uit aan Macs. In tegenstelling tot veel andere computer repair shops zijn we gespecialiseerd puur en alleen in Macs. Hierdoor beschikken onze techneuten over unieke expertise en hebben wij bijna alle onderdelen, voor elk model Mac, op voorraad. Heeft u vragen over een MacBook reparatie als u in Tilburg woont? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Hoe gaat het in z’n werk? U kunt de Mac uiteraard zelf bij ons langs brengen (hier heeft u geen afspraak voor nodig), maar u kunt deze ook gratis naar ons opsturen. U kunt online eenvoudig een afspraak maken en wij gaan graag voor u aan de slag. Kijk verder op deze pagina en zie hoe het proces in z’n werk gaat.

Inleveren in Amsterdam

Bent u binnenkort in de buurt van Amsterdam? Woont of werkt u in de omgeving van Amsterdam en wilt u zelf uw MacBook afleveren bij MacRepair? Dat kan uiteraard. Als u het apparaat zelf inlevert heeft u geen afspraak nodig! U kunt van maandag t/m vrijdag (9:00-17:30 uur) bij ons aan de Lindengracht 193 in Amsterdam (Jordaan) terecht en de Mac persoonlijk komen inleveren t.b.v. een reparatie, onderzoek of onderhoud aan uw Mac. Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid voor onze deur en MacRepair is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Gratis verzenden

U bent woonachtig in Tilburg en wilt uw Mac naar ons versturen voor een reparatie, onderhoud of onderzoek? Geen probleem. U kunt de Mac simpel, snel, veilig, verzekerd en vooral GRATIS naar ons opsturen. Hiervoor maken wij gebruik van de koeriersdiensten van DHL en UPS. In enkele simpele stappen kunt u een online afspraak maken. Zodra wij uw Mac hebben ontvangen krijgt u snel nieuws, meestal binnen 36 uur voor een onderzoek, een accu vervangen bijvoorbeeld gaat sneller uiteraard. U hoeft zich dus niet druk te maken dat u de Mac lang moet missen.

Over MacRepair

MacRepair is de oudste, meest betrouwbare, onafhankelijke Apple reparatiedienst van Nederland. We zijn gespecialiseerd in alle soorten reparaties aan MacBooks en iMacs, oude en nieuwe modellen. Tevens leveren wij ook nieuwe en refurbished Macs. Het MacRepair team staat voor u klaar!

Waarom MacRepair?

Nieuwe of refurbished Mac

U kunt ook bij MacRepair terecht als u een goede refurbished Mac, of een splinternieuwe Mac wilt kopen. Wij geven op iedere refurbished Apple Mac 1 jaar garantie met een optie om dit naar 2 jaar uit te breiden. U ziet hier een kleine greep uit ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek model? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Wij kunnen ook voor u de gegevens van een oudere of defecte Mac overzetten op de refurbished of nieuwe Mac. Op deze manier kunt u meteen weer door en verliest u niet onnodig tijd.

Onze best verkochte nieuwe Macs

 2079 inclusief BTW

Onze refurbished Mac toppers

Locatie