Refurbished iMac kopen in Eindhoven

Wij bieden ook Apple refurbished iMacs aan als u woont in Eindhoven. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar adres, met technische kennis en 23 jaar ervaring met Apple producten, reparatie en verkoop, dan zit u bij MacRepair goed. Door onze expertise kunt u er zeker van zijn dat de refurbished iMac technisch volledig in orde is en u hier nog jaren plezier van zult hebben. Wilt u graag advies welk type refurbished apparaat het beste bij uw gebruikerswensen aansluit, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Kwaliteit

Garantie

Betaalbaar

Duurzaam

Alle refurbished iMacs

 1349 inclusief BTW

Refurbished
Apple Macs

MacRepair heeft een breed assortiment refurbished Macs van de beste kwaliteit met standaard 12 maanden garantie. Een refurbished Mac is goedkoper dan een nieuwe Mac, maar met dezelfde gegarandeerde kwaliteit als een nieuw.

MacBook Air

MacBook Pro

Mac mini

Kies voor MacRepair

Door onze 23 jarige expertise op het gebied van Apple reparaties en verkoop zijn onze refurbished apparaten technisch volledig gecontroleerd en perfect in orde. Een refurbished MacBook, iMac of iPad kopen draagt ook bij aan het tegengaan van de ‘wegwerp maatschappij’. Een refurbished Apple product kopen is dus een groene optie en scheelt ook flink in de kosten in vergelijking met een nieuwe Mac of iPad. Bij MacRepair vinden wij het belangrijk dat u een refurbished product kiest welke goed bij uw wensen aansluit. Neem contact met ons op indien u persoonlijk advies nodig heeft.

Verschil tussen refurbished en tweedehands

Je zou zeggen dat refurbished en tweedehands hetzelfde is, want je koopt immers een gebruikt Apple apparaat. Maar er is een groot verschil. Ieder refurbished apparaat is tweedehands, maar niet elk tweedehands apparaat is refurbished. Een belangrijk verschil is dat een refurbished Apple apparaat veel uitgebreider is getest dan een tweedehands product. Refurbished Apple iMac worden tijdens deze uitgebreide controle volledig gereinigd, op kwaliteit en functionaliteit getest en zonodig vervangen of repareren wij specifieke onderdelen. Daarnaast wissen wij de refurbished iMac en voorzien deze van het nieuwste besturingssysteem. Op tweedehands Apple producten zit vaak geen of beperkte garantie waar onze refurbished Apple apparaten minimaal voorzien zijn van 12 maanden garantie. Met een refurbished iMac van MacRepair koopt u dus zekerheid. En bent u binnen de bedenktijd van 14 dagen niet tevreden? Dan kunt u het apparaat zorgeloos aan ons retourneren en krijgt u het aankoopbedrag terug. Als u dus op zoek bent naar een gebruikte iMac hoeft u dus niet te speuren op marktplaatsen, hoeft u geen risico te lopen, maar kunt u met zekerheid bij MacRepair een refurbished Apple iMac met garantie aanschaffen.

Kwaliteit

Wij geven bij ieder refurbished iMac duidelijk aan wat de cosmetische conditie is van het product. Daarnaast is het refurbished Apple apparaat volledig gereinigd en uitgebreid gecontroleerd op alle technische punten. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan. Misschien is een refurbished iMac duurder dan tweedehands, maar hier krijgt u weer zekerheid voor terug.

Betaalbaar

Grofweg is een refurbished Apple apparaat 50% goedkoper dan wanneer je het apparaat nieuw aanschaft, omdat het gereviseerde product al eerder gebruikt is. Omdat wij groot inkopen kunnen wij aantrekkelijke prijzen aanbieden voor al onze refurbished Apple producten. Als u op zoek bent naar een goede deal voor een refurbished Apple iMac, dan bent u bij MacRepair aan het juiste adres.

Garantie

Koopt u een tweedehands Apple apparaat op een marktplaats, dan krijgt u geen garantie op het (blijven) functioneren van het tweedehands product. MacRepair geeft standaard minimaal 12 maanden garantie op alle refurbished Apple apparaten. Mocht er onverwachts toch iets aan uw refurbished Apple apparaat mankeren, dan kunt u binnen de vastgestelde garantietermijn aanspraak maken op uw garantie.

Duurzaam

Mensen denken vaak aan het milieu als het om een refurbished product gaat. Met een goede reden! Het gebruik van een refurbished product is goed voor het milieu. Hiermee voorkomt u dat een nog bruikbaar product op de stortplaats terechtkomt. En omdat u gebruikt maakt van een refurbished product wordt er geen nieuw apparaat geproduceerd dat tot verlies lijdt van grondstoffen en energie.

Bekijk alle refurbished producten