Shop klantenservice

Heeft u een vraag over uw bestelling, een product in de shop, of een ander onderwerp? Maak dan gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina. De MacRepair klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. Wij leggen u hier stap voor stap uit waneer u een bestelling kunt verwachten, en hoe u een product ruilt of retourneert. Heeft u een vraag over een reparatie? Ga dan hier verder.

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw bestelde product(en) defect, of niet naar verwachting zijn. Als consument heeft u bij de online shop van MacRepair het recht om binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden de koopovereenkomst op afstand te herroepen. Het herroepingsrecht is uitgesloten voor zakelijke klanten en aankopen in de fysieke MacRepair winkel.

Retouradres
MacRepair
Lindengracht 193
1015 KE Amsterdam

Herroepingsrecht
Gedurende 14 dagen heeft u de tijd om het product uit te proberen. Heeft u het product meer gebruikt dan aannemelijk nodig is om het uit te proberen, dan kunnen wij daarvoor kosten in rekening brengen. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dient u de producten binnen 14 dagen na ontvangst naar MacRepair te retourneren, of u moet binnen deze periode aangeven dat u van uw aankoop afziet. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om uw product te retourneren.

Defect
Mocht u een defect product ontvangen hebben, dan verzoeken wij u om direct contact op te nemen met de klantenservice. Gelieve geen producten retourneren voordat u verdere instructies van ons ontvangen heeft. Wij zoeken voor u zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het bestelde product doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Ruilen
Bent u niet tevreden over het ontvangen product? Heeft u liever een ander product uit onze online shop? Dan kunt u uiteraard binnen 14 dagen het product retourneren. Het retourformulier dient u geheel ingevuld bij uw retourpakket toe te voegen. U kunt op het retourformulier aangeven welk product u wenst te ontvangen in plaats van het geretourneerde product.

Beschadigd
Indien het product beschadigd is adviseren wij u om direct contact op te nemen met de MacRepair klantenservice. Stuur een foto van het beschadigde product en de verpakking per e-mail, zodat wij dit kunnen beoordelen en in behandeling nemen.

Retourneren
U draagt zelf de kosten voor het retourneren. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw pakketvervoerder. MacRepair is niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van producten bij een retourzending. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs van uw pakket. Indien het product beschadigd bij ons aankomt zullen wij contact met u opnemen. Wij verzoeken u vriendelijk het product, voor zover mogelijk, in de originele en onbeschadigde verpakking te retourneren, inclusief alle toebehoren.

Terugbetaling
Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht ontvangt u zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 10 werkdagen, het betaalde bedrag terug op uw rekening. Wij betalen u terug door middel van de betaalmethode als waarmee u de bestelling betaald heeft. Zodra wij uw producten in goede orde retour ontvangen hebben kunnen wij pas de terugbetaling in gang zetten.

Retourformulier
Bij uw bestelling ontvangt u een retourformulier. Het retourformulier dient u geheel ingevuld bij uw retourpakket toe te voegen, zodat wij deze zo spoedig mogelijk na ontvangst kunnen afhandelen. Heeft u het retourformulier niet meer? Dan kunt u ook het retourformulier en het herroepingsrecht downloaden.

Winkel
Producten uit de online shop kunt u uiteraard binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling kosteloos retourneren of ruilen in de MacRepair winkel op de Lindengracht 193 in Amsterdam. Het retourformulier dient u geheel ingevuld mee te nemen naar de winkel.

Status
Heeft u onlangs een bestelling in de online shop van MacRepair geplaatst en wil u graag de status van uw order weten? Controleer dan uw e-mailadres die u voor het plaatsen van de order heeft gebruikt. Op dat e-mailadres ontvangt u een track en trace code voor uw bestelling zodra deze verzonden is.

Contactformulier