Inkoop defecte Macs

Uw defecte Mac is geld waard! Verkoop uw Mac aan MacRepair

Waarom kiest u voor MacRepair?

Wilt u uw defecte Mac verkopen? Naast het dagelijks repareren, upgraden en onderhouden van Macs koopt MacRepair ook defecte MacBooks en iMacs in voor de bruikbare onderdelen. Heeft u nog een defecte Mac waar u niks meer mee doet? Dan kunt u gebruik maken van het onderstaand inkoopformulier. Uiteraard is dit geheel kosteloos en vrijblijvend. Wij beoordelen en reageren binnen 72 uur of uw oude Mac nog bruikbaar is voor ons en welke vergoeding u hiervoor bij MacRepair kunt ontvangen. MacRepair koopt geen iPhones, iPods of iPads in, enkel Apple Mac computers.

Als u akkoord gaat met ons bod, dan komt u langs bij MacRepair, of wordt de machine op een door u gekozen dag opgehaald door een professionele koerier. Als uw Mac bij MacRepair binnenkomt wordt deze allereerst onderzocht. Als de staat van de Mac overeenkomt met de besproken situatie, dan wordt het afgesproken bedrag binnen 2 werkdagen op uw rekening gestort. Mocht de koop niet doorgaan, dan komt u de Mac weer ophalen, of we bezorgen hem weer terug bij u. U loopt dus geen enkel risico!

Gratis inkoopvoorstel

MacRepair maakt het verkopen van uw Mac eenvoudig. Volg simpelweg onderstaande stappen om een gratis en vrijblijvend inkoopvoorstel te ontvangen.

Een koerier komt uw Mac ophalen

Wij zorgen ervoor dat uw Mac gratis wordt opgehaald op een door u opgegeven ophaaladres. Inpakken is niet nodig, dat doet de koerier voor u in een speciale verzenddoos.

Ontvang snel uw geld

Zodra wij uw Mac ontvangen hebben op onze technische dienst zullen wij eerst een inkoopinspectie uitvoeren. Als alles in orde is betalen wij u binnen 48 uur uit.

Inkoopformulier