Welke Mac wilt u verkopen?

Selecteer uw model Mac

MacRepair is als reparatiebedrijf voor MacBooks en iMacs uitgegroeid tot een refurbisher op de Nederlandse en Belgische markt. In 2022 hebben wij besloten om met GeldvoormijnMac ons volledig te richten op het inkopen van gebruikte Mac computers. We gebruiken onze jarenlange ervaring om de beste prijzen te bieden voor uw oude Mac. Zo krijgen de door ons ingekochte Macs een tweede leven en dragen wij samen bij aan het verminderen van de e-waste.

Hoe werkt het precies?

Prijsvoorstel ontvangen

Selecteer uw model Mac en vul de benodigde gegevens zo nauwkeurig mogelijk in. Dan ontvangt u binnen 48 uur een correcte inkoopprijs voor uw (kapotte) Mac.

Gratis verzenden

Bent u het eens met het prijsvoorstel voor uw Mac? De verzending is gratis en verzekerd inclusief de inkoopinspectie op de technische dienst.

Ontvang snel geld

Na de inkoopinspectie van uw Mac ontvangt u gegarandeerd binnen 48 uur het afgesproken bedrag direct op uw rekening!

Waarom kiest u voor GeldvoormijnMac?

Veelgestelde vragen

Ondanks dat wij ons uiterste best doen om iedere Mac een nieuw leven te geven zijn er helaas ook modellen die door de leeftijd te oud zijn om te hergebruiken. Uiteraard kun je deze Mac naar ons opsturen, zodat wij deze milieuverantwoord kunnen recyclen. Gezien de kosten voor dit proces kunnen wij je helaas geen vergoeding geven voor de oude Mac en de bijkomende verzendkosten.

Modellen die wij nog wel inkopen:

Ja! Naast het inkopen van werkende Macs kopen wij ook defecte of beschadigde Macs in. Dit kun je aangeven bij het invullen van de apparaatgegevens.

Ja! Naast het inkopen van werkende Macs kopen wij ook defecte of beschadigde Macs in. Dit kun je aangeven bij het invullen van de apparaatgegevens.

De ingekochte Macs controleren wij grondig en zullen deze opknappen tot een refurbished Mac of wij demonteren de Mac volledig om de bruikbare onderdelen te hergebruiken. Hierdoor gaat er zo min mogelijk verloren. Zo krijgen de door ons ingekochte Macs een tweede leven en dragen wij samen bij aan het verminderen van de e-waste.

  1. Zoek je model Mac op.
  2. Vul de benodigde gegevens in van de Mac.
  3. Vul je gegevens in om het inkoopverzoek in te dienen.
  4. Maak je Mac verkoopklaar aan de hand van onze handige verzendinstructies.
  5. Pak je Mac in en verzend deze gratis naar GeldvoormijnMac.
  6. Na het ontvangen van jouw Mac starten wij de inkoopinspectie.
  7. Binnen enkele werkdagen ontvang je het geld op je rekening.

Wanneer alle gegevens over de Mac nauwkeurig en volledig worden ingevuld, dan zal de inkoopwaarde na de inkoopinspectie niet wijzigen. Alleen wanneer onze analyse na de inkoopinspectie niet overeenkomt met de opgegeven gegevens van de Mac kunnen wij het bod aanpassen. Dit doen wij altijd in overleg met jou. Indien je niet akkoord gaat met het aangepaste bod, dan sturen wij je Mac gewoon retour. Je betaalt dan alleen de verzend- en beheerskosten van € 14,95 incl. 21% BTW per Mac.

Wij kopen alleen originele Apple accessoires in wanneer deze in combinatie met een Mac verkocht worden. Losse en niet originele Apple accessoires kopen wij niet in.

  1. Volg de stappen om de Mac verkoopklaar te maken.
  2. Bekijk de handige verzendinstructies voordat je de Mac gaat verzenden.

Indien GeldvoormijnMac de verkoop annuleert wegens nalatigheid van de verkoper of het ontwaren van een aanmerkelijk defect van de Mac, heeft GeldvoormijnMac het recht om de Mac terug te sturen naar de verkoper nadat de verkoper de verzend- en beheerskosten heeft betaald op de bankrekening van GeldvoormijnMac. De verzend- en beheerskosten per Mac zijn € 14,95. Deze kosten zijn incl. 21% BTW. Indien de verzend- en beheerskosten niet binnen twee (2) maanden volledig zijn betaald, wordt het eigendomsrecht van de Mac overgedragen naar GeldvoormijnMac.

Het verzenden van je Mac naar GeldvoormijnMac is geheel gratis en verzekerd. Jij hoeft alleen voor een degelijke verzendverpakking te zorgen. Per e-mail ontvang je een verzendlabel om jouw Mac kosteloos in Nederland en België te verzenden.